Impact!
Na ring powolnym krokiem podąrza randy orton bierze mikrofon i mówi :
-To ja jestem zwycięscą to ja jestem mistrzem dlatego też to ja zostane mistrzem WWE
Po tych słowach rzucił mikrofon i zszedł z ringu
na rampie pojawia sie sheamus który zmieza na ring bierze mikrofon mówi:ja zdobede pas USA ponieważ jestem najlepszy! I nikt mi go nieodbierze sheamus rzucił mikrofon i wychodzi na batestage
Impact!
słcyhać No More Word Jeff jednak zatrzymuje się w połowie drogi i mówi zobaczymy w walce ponieważ Mistrz WWE moze być tylko jeden i to ja nim będe
Ostatnio edytowany przez Jeff Hardy (2010-08-24 13:18:45)
Impact!
słychać One Of The Kind i na ring wchodzi RVD i mówi ludzie ludzie wy dobrzy jesteście tylko w słowach a zobaczymy co pokażecie w ringu. Mistrz WWE będzie tylko jeden i będę nim ja. Po tych słowach RVD odchodzi z ringu.
Impact!
sory RVD ale wełdug mnie jesteś tchórzem ponieważ odrazu wychodzi z ringu a nie poczekasz nawet na odpowiedz
Impact!
odpowiedź? a czy ja się kogoś o coś pytałem? heh nie ja ogłosiłem mój cel i nie czekam na żadną odpowiedź
Impact!
-Dużo sie tu mówi o pasie WWE który będzie należał do mnie nie przeszkodzi mi w tym ani ten przestażały RVD ani ten pajac Jeff ani John Cena nic nie zmieni faktu że to ja będe mistrzem WWE
jest i walk alone wchodze i mowie nic z tego sheamus ja tez chce pas usa i taki bladzioch jak ty mnie nie powstrzyma przed zdobyciem go
Impact!
Randy jak będziesz walczył ze mną nie posypie się RKO tylko Swantom Bomb
sheamus sie cofnołi weszedł na ring bierze mikrofon i mówi : batista,batista,batista jak bedziemy walczyć to przegranym zostaniesz ty poniewarz niedorównujerz mi umiejetnośćiami sheamus zaczyna się smiac i wychodzi
no umiejetnosci masz jak na ciebie patrze to widze strach w twoich oczach widziales siebie an tym tronie ostatnio siedzisz sobie i zawsze miales strach w oczach jak ktos wchodzil a juz jak nexus wchodzilo to prawie plakales jest jedna osoba ktorej sie nie boisz THE MIZZZZZ i taka jest prawda po walce o pas stanie sie HISTORIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak ja sie boje hahaha śmieszne ja śię nikogo nieboje nawet ciebie a masz mięśnie jak 87letni dziadek
ale sie popisales humorem ja chociaz mam miesnie a nie wygladam jak ty cap z pod budki z piwem rude klaki wasiska jak u pijaka no i jeszcze ta opalenizna nie chodz wiecej do solarium bo bedziesz bardziej murzynski niz shealton benjamin a na koniec powiem ci ze mozemy sie zalozyc jesli wygram to powiesz Batista jest mistrzem boje sie go i nie chce z nim walczyc a jesli ja przegram to powiem to samo tylko o sheamusie co ty na to chyba ze tchorzysz
Pamiętaj Celtic Warrior nigdy nietchurzy !!!!!!!!więc się zgadzam