sedzia dolicza do 9 i randy nagle wskakuje ma juz sily randy twoj ruch bo swoj edge wolal przeczekac
Impact!
Wykonuje Edge'owi szybki Clothesline poczym Irsh Whip i Scoop Powerslam http://www.youtube.com/watch?v=hbS2r4FvQ-c nr 5
wiec tak jest irish whip i teraz edge ma szanse na kontre 70 % co robisz edge
Wiec gdy odbijam się od lin do Irsh Whip'a kontruje go i Edge-O-Matic (podobne do Spear'a tylko że słabsze i prawym barkiem [Spear sie robi lewym])
Ostatnio edytowany przez Edge (2010-08-27 12:43:55)
Impact!
ej ja stoje do ciebie przodem a ty mi wykonujesz Edge O Matic
swietnie udane randy lezy na glebie i ciezko oddycha edge twoja kolej
(Randy, widziałeś kiedyś Edge-O-Matic? Zaczyna się tak jak się leci to Spear'a i się obkręca)
Gdy Randy leży Edge zaciąga go do słupka i opiera o niego
Podbiega do słupka na przeciwko, rozpędza się i Yakuza Kick
Randy trochę oszołomiony aż wstał z bólu a Edge jak najszybciej wskakuje na słupek i Tornado DDT
wiec sytuacja taka jest randy jest kolo slupka i biegnie na cb edge masz bardzo malo sily wiec 20% szans na unikniecie co robisz
Impact!
no nic ryzyk fizyk powoli wstaje a gdy edge jest już blisko mnie wykonuje mu RKO
nie zdazyles nawed mrugnac oczami a tu dopadla cie yakuza kick poprawna odpowiedz bylaby jakbys poweidzial uciekam z ringu ddt tez udane dalej edge
(Więc Randy jest Yakuza Kick i Tormado DDT, nie uciekł z ringu więc nie ma sił
Nie mam innego wyjścia)
Gdy Randy leży na glebie, ostatni raz już go podnoszę i na środku ringu Scupslam i wbijam Żmiję w słupek, podbiegam do przeciwnego słupka, poprawiam włoski i SPEAR i pin
1...2...3... the winner is Rated R Superstar EDGEEEEEEEEEEEE!!! podnosze reke edga i gratuluje mu schodze z rongu i ide na swoja walke
Gdy zaczyna lecieć Metalingus-Alter Bridge, Edge ucisza muzykę i prosi o Vioce (theam, Ortona)
Edge podnosi Randego jak do F-U i wychodzą z sali